Начало Тиймбилдинг Тиимбилдинг с ориентиране, пейнтбол и допълнителни активности в Банско.

Тиимбилдинг с ориентиране, пейнтбол и допълнителни активности в Банско.

Тиимбилдинг с ориентиране, пейнтбол и допълнителни активности в Банско.


Описание

- Какво е тиймбилдинг ?
- Какво ви предлага BTour ?

  Тиймбилдинг програми

- 1. Пейнтбол и тролей
- 2. Ориентиране и стрелба
- 3. Сървайвър
- 4. Чил аут
- 5. Допълнителни активности

 

Какво е тиймбилдинг ?
Провеждането на корпоративни мероприятия  (Teambuilding) за повишаване на корпоративната култура и ефективноста на хора работещи в екип стана общоприета практика в повечето от солидните фирми по света. Освен развлекателна функция те спомагат за развитие и повишаване на корпоративния дух, демонстрация на значимостта на всеки един отделен сътрудник, насърчаване и поощряване на колективната работа. Много компании използват тиймбилдинга за да оценят служителите си и едноврвменно да им предложат възможност за освобождажане от стреса и сплотяване на колектива.

Планирането на вашето корпоративно мероприятие може да се окаже трудна задача. За щастие BTour е тук за да ви помогне.
 

Какво ви предлага BTour ?
Специално подготвени с голяма разновидност от актвности и степени на трудност, нашите тийм билдинг програми са готови да удовлетворят желанията на търсещите, както забава и развлечение, така и на спортни атракциони и предизвикателства в Банско, Пирин планина и околностите.
Екипът на BTour е съставен от високо квалифицирани специалисти в различните дейности. Техният дългогодишен опит е гаранция за невероятното ви изживяване!  Всичко изброено до тук ви дава възможност сега и само за вас да изживеете вашето приключение на най-специалната цена!
 

Тиймбилдинг програма 1 / Пейнтбол на горски терен /Пейнтболa
е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като: наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите и решителност.
Пейнтбола, като елемент от вашето фирмено събитие ще зареди екипа ви с приятни емоции, адреналин и усмивки. Ще научите основни неща за професионалния пейнтбол, инструкции за безопастност, начини на придвижване, тактика и работа в екип. Подходящ за всякакви възрасти и пол.

 

Тиймбилдинг програма 2 / Ориентиране и стрелба /

Ориентиране Банско

Това е една от нашите иновационни и много успешни тиймбилдинг програми. В нея участниците се разделят на отбори, които трябва да преминат по маршрут обозначен на специализирана карта за спортно ориентиране в Пирин планина за време. Докосвайки се до самия спорт Ориентиране участниците не само ще прекарат един ден сред прородата, но и ще подобрят навигационните си умения в непозната местност с карта и компас. По примера на биатлона програмата е обогатена със стрелба по мишени, давайки възможност на по-бавните отбори да подобрят крайния резултат с точна стрелба.

По желание на клиента можем да заменим стрелбата или да добавим някои от нашите ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКТИВНОСТИ.

 

Тиймбилдинг програма 3 / Сървайвър /Тази тиймбилдинг програма е изготвена специално за хора искащи да изпитат техните възможности и екипност . Тя е многокомпонентна като в нея са включени екстремни и изпълващи с адреналин дейности. Състой се от няколко кръга в зависимост от желанието на клиента, за основа се изпозва ориентирането, като във всеки кръг участниците не само се съсътезават за време, но са подложени и на различни изпитания като преминаване през реки, въжени мостове, въжени рапели, катерене, решаване на логически задачи и много други.

 

Тиймбилдинг програма 4 / Чил аут /
Целта на тиймбилдинг програмата е освобождаване от стреса и напрежението на работното място и пълно отпускане на духа и тялото в природна стреда. Няма състезателен характер и най-често е съпроводена с музикално оформление, атрактивен лагерен огън и кетърниг услуги. Активностите включени в програмата не са задължителни, всеки участник сам решава какво да изпробва.  Тази програма е подходяща за фирмени обучения, семинари, празнични и корпоративни събития. В зависимост от желанието на клиента тя може да бъде с минимално  физическо натоварване, което се определя избирайки кои допълнителни активности ще участват е тиймбилдинг програмата от списъка с ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКТИВНОСТИ
 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКТИВНОСТИ
• Въжен тролей, мост или рапел
• Ходене по въже/лента
• Скално катерене
• Планински преход
• Колоездене
• Моторни спортове
• Стрелба (различни видове)
• Отборно-развлекателни подвижни игри
• Конна езда
• Кулинарно съревнование
• Кетъринг услуги
• Помощ при избор на хотелска база, транспорт, ресторант...

 

За повече информация, моля направете ЗАПИТВАНЕ

 

Клиенти и партньори

Тийм билдинг клиенти

 

Специални предложения от btour.org

 • Thumb

  Ориентиране и стрелба

  Това е една от нашите иновационни и много успешни тиймбилдинг програми. В нея участниците трябва да преминат по маршрут обозначен на специализирана карта за спортно ориентиране за време в района на Банско.

  Разгледай тура

 • Thumb

  Приключенци

  В тази програма участниците се разделят на отбори, които трябва да преминат през различни изпитания за време.

  Разгледай тура

 • Thumb

  Митични битки НОВА

  Тиймбилдинг програма със специално подбрани атрактивни състезателни игри, където отборите се съревновават в директни битки едни срещу други.

  Разгледай тура

» виж повече

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Въведи код:
Изпрати запитване
Относно услуга:
Твоето име:
Твоя e-mail:
Телефон:
Вашето питане:
Въведи код:
Резервирай
Относно услуга:
Име и фамилия:
Твоя e-mail:
Телефон:
Дата:
Брой възрастни:
Брой деца:
Текст:
Въведи код:
Подходяща ли е тази екскурзия за мен?
Изберете подходящо пътуване.

Всички турове обявени в сайта се различават по физическа интензивност, продължителност, настаняване и
стил като целта е всеки да намери своето перфектно приключение.

Запознайте се с различни варианти на пътуване, които BTour ви предлага, като използвате
списъка с категории, вид, стил, продължителност, настаняване, трудност, минимум група.

Тази информация ще ви помогне за откриването на точното пътуване за вас.